لینک مستقیم فایل(پاورپوینت غیر فعال کردن سرویس های بلااستفاده و مدیریت کلمه عبور)

پاورپوینت غیر فعال کردن سرویس های بلااستفاده و مدیریت کلمه عبور|42088998|mvb2029|پاورپوینت امنیت پروتکل http,پاورپوینت امنیت پروتکل sip,پاورپوینت پروتکل امنیت شبکه,پاورپوینت پروتکلهای امنیت شبکه,پاورپوینت پروتکل امنیتی https
با سلام و خیر مقدم،در این پست توضیحات فایل پاورپوینت غیر فعال کردن سرویس های بلااستفاده و مدیریت کلمه عبور قابل رویت می باشد برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

دانلود


مشخصات فایل
تعداد صفحات37حجم1323/934 کیلوبایت فرمت فایل اصلیpptx
توضیحات کامل
دانلود جهت رشته کامپیوتر و IT در قالب 35 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

منظور از غیرقابل اطمینان کلاینت‌هایی هستند که به طور معمول به شبکه وصل می‌شوند و ممکن است فرد هکر نیز یکی از آنها باشد. پس توجه داشته باشید که غیرقابل اطمینان به منظور ناشناخته بوده و با غیرمجاز فرق می‌کند! به صورت پیش فرض، تمام اینترفیس های روتر اقدام به ارسال و دریافت پیام های مسیریابی مینمایند.

در بسیاری از موارد نیازی نیست که یک اینترفیس اقدام به دریافت یا ارسال پیام های مسیریابی نماید. در صورتیکه فرد هکر به اینترفیس مورد نظر دسترسی پیدا کند، می تواند از مسیریابی شبکه آگاه شده و حتی با دستکاری پیام ها، مسیرها را تغییر دهد.





فهرست :

کنترل خطوط tty و vty

مدیریت کلمه عبور

نگهداری کلمات عبور بصورت رمز شده

غیر فعال کردن سرویس های بلااستفاده و ریسک پذیر

امنیت Session

سایر نکات Hardening

استفاده از بهترین شیوه رویدادنگاری

ســـرویس AAA

VLAN بندی

امنیت پروتکل STP

ویژگی Port Security

کنترل طوفان ترافیک

ویژگی DHCP Snooping

ویژگی DAI

شبکه مجازی خصوصی

پروتکل IEEE 802.1x

ویژگی Passive Interface

ترجمه آدرس شبکه (NAT)

استاندارد RFC 2827

احراز هویت در پروتکل‌های مسیریابی

امنیت در پروتکل RIP

امنیت در پروتکل EIGRP

امنیت در پروتکل OSPF

امنیت در پروتکل BGP






"

مطالب دیگر:
📃مدل تردی مکس (دریل)📃اصول و کاربردهای سیستم خشک کردن بستر سیال در صنایع غذایی📃مجموعه جامع افزایش سیگنال مودم📃اصول و کاربردهای سیستم گرانول سازی بستر سیال در صنایع غذایی📃ابزارهاي كنترل كيفي مواد غذايي📃خاك رنگبر📃پکتین و کاربردهای آن در صنایع غذایی📃کاربرد میکروانکپسولاسیون در مقاوم سازی باکتری‏های پروبیوتیک‏ در تولید پاستا📃اگر دوست دارید محبوب دیگران شوید بخوانید📃اثرات آنتی اکسیداني گیاه رزماری بر کیفیت فرآورده های گوشتی📃سبوس گندم و ارزش تغذیه ای آن📃استخراج روغن📃استخراج قند📃خصوصیات و کاربردهای هیدروکلوئید‏های میکروبی در مواد غذایی📃سيستم بازاريابي گندم و تعیین قيمت در ايالات متحده📃مدل تردی مکس (ساز ویلون )📃سوخت های زیستی (بایودیزل)📃گندم و اقتصاد جهاني📃بررسی پروژه تولید اسید سولفوریک📃استخراج کافئین از چای📃ویژگی خامه اي بودن در مواد غذایی📃بتاکاروتن و کاربردهای آن در صنایع غذایی📃استراتژی و سازماندهی R&D📃استراتژی مارک گذاری📃حل مشکل ارسال و نصب برنامه در گوشی های چینی